• nadado
Imprimeix

II JORNADA LLIGA PROMESES TEMP 2013-2014

 

FOTO GRUP II JORNADA LLIGA PROMESES TEMP 2013-2014

 

II JORNADA DE LLIGA PROMESES

              El passat 17 de Novembre es va celebrar a Benicarló la 2ª Jornada de la Lliga de Promeses Benjamí-Aleví. Van participar a aquesta competició el CN Vinaròs, CN Benicarló, CN Vila-Real i el CN La Vall D’Uixó.  

    El Club  Natació Vinaròs va participar en un total de 37nedad@rs enles diferents categories.

Una vegada finalitzada la jornada a la piscina de Benicarló (seu nord) i la de la piscina de Onda (seu sud),es van unificar els temps. Tenint tots els nostres nedadors molt bons resultats.

Cal destacar que, tot i ser la primera vegada que molts competien, els més menuts han estat a l’altura de la competició.

Es important esmentar la participació dels equips de relleus.

 L’equip benjamí femení format per les nedadores: Aura Pérez, Natalia Burriel, Ainhoa García i Carla Bernial sent les primeres Provincials en el 4x50 Papallona.

L’equip benjamí masculí format pels nedadors: Manel Ramírez, Borja Queralt, Ian Calvo i Miquel Segarra sent 2ns Provincials en els 4x50 Papallona.

L’equip aleví femení format per Maria Folch, Llum Serret, Claudia Matamoros i Irina Sebastiá aconseguint la ser 1res Provincials als 4x100 Papallona.

L’equip aleví masculí format per Andreu Navarro, Agustín Esteller, Aaron Queralt i Hugo Simó que van aconseguir una 4ªposició Provincial als 4x100 Papallona.      

 

 

Enhorabona a la resta dels equips participants. 

 

      També van participar els nedad@rs :Paola Jurado, Silvia Milian, Àngels Ferrer, Andrea Segura, Joanna Brites, Àngels Meseguer, Ignacio Rodríguez, Ivonne Martínez, Mariona Navarro, Judith Martínez, Aya Elanzy, Lucía García, Ivan Miralles, Fran Vilches, Sergi Valls, Juan López, Marti Forner, Pere Simó,

Ànim i a continuar treballant fort que la lliga no ha fet més que començar,encara ens queda molt de cara a les competicions més importants com ara son Provincials

i Autonòmics.

 

 

CLUB NATACIÓ VINARÒS

Subscriute a les newsletters per estar informat