• nadado
Imprimeix

Gala de l'Esport Vinarossenc 2013

GALA DE LESPORT 2013

 

                         GALA DE L’ESPORT VINAROSSENC 2013

 

                El passat 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, es va celebrar a l’Auditori Municipal la GALA DE L’ESPORT VINAROSSENC 2013, on estaven representades totes les entitats esportives del nostre poble.

A la cerimònia ,a més a més dels representants de la corporació municipal , membres del consell d’esport , del patronat i dels diferents patrocinadors dels equips, hi havia un convidat de luxe: el marxador

espanyol, medalla d’or dels 20 kilòmetres marxa a Barcelona 92, Daniel Plaza.

Després de les paraules del regidor d’ Esports i del mantenedor va començar l’entrega dels  premis a les diferents categories.

Va ser una nit molt especial per al Club Natació perquè va ser guardonat amb varies distincions.

En primer lloc obtingueren una Menció Especial els nedadors: Joan Ferrer, Xavier Bordes i Marti Segarra pels èxits aconseguits l’any 2012.

El premi a la Millor Promesa va ser per al nostre esportista  David León,  jove  nedador, amb una gran projecció i amb importants resultats, del quals destaquem el ser  Campió Autonòmic i 4rt al Campionat d’Espanya.

També cal felicitar  a Albert Castañeda, nominat a Millor Esportista per la seua trajectòria dels darrers anys, que si bé no va resultar guanyador, va ser un dels finalistes.

Després es va donar el premi al Millor Equip d’ Esport Col.lectiu. La emoció ens va envair quan vam sentir el nom del Club Natació Vinaròs. Per a nosaltres això es la recompensa a un treball ben fet d’uns

esportistes joves que son realment un equip, que s’ajuden, comparteixen il·lusions i expectatives i  que, entre altres mèrits, van fer possible la tornada a la primera divisió. Volem felicitar a aquest gran

equip: Toni Bordes, Albert Castañeda, Manolo Beltrán, Joel Segura, Héctor Segura, Jesús Sancho, David Miranda, Joan Ferrer, David León, Xavier Bordes, Martí Segarra, Silvia Barranco,

Ana Roca, Pilar Palmeiro, Anna Ibáñez, Ana Lleixá, Aroa Guadix, Laia Casanova, Laia Albiol, María Compte, Llucia Jaime. I als seus entrenadors Albert i Isidro. Van recollir el premi els capitans:

Toni Bordes i Anna Ibáñez.

També ens vam sentir molt orgullosos de tenir el suport del nostre patrocinador, PORTAL DEL MEDITERRANEO , en aquest dia inoblidable per als nostres nedadors i les seues famílies i des d’ aquí  agraïm  la seua presencia .

Va ser en definitiva una  gran nit per a l’esport en general i molt especialment per a tots els que estimem la natació i aquest club.

 

CLUB NATACIO VINAROS

Subscriute a les newsletters per estar informat